AcasaPromotiiNoutatiGalerie VideoArticoleSolicita OfertaIntrebari frecventeContact

Scaune de terasa Country Love

@prod_nume@

Scaune de terasa Country Love Scaune de terasa Country Love

Detalii

Stoc: in stoc

Pret disponibil la cerere   RON + TVA

Descriere produs

Scaunul de terasa Country Love este un scaun de uz profesional special conceput pentru a fi folosit ca mobilier de terasa.

Il recomandam cu caldura ca mobilier de exterior pentru terase  de hoteluri, restaurante, cafenele dar si pentru terasele private ca mobilier de gradina.

Avand un design elegant si rezistent scaunul de terasa Country Love imbina aspectul si experienta placuta conferita de mobilierul exotic din ratan cu necesitatatea unui scaun profesional, robust potrivit segmentului Horeca.

Scaunele de terasa Country Love se pot asorta armonios cu mesele de terasa din placi Werzalit de diverse modele si culori obtinand astfel seturi de mese si scaune de terasa deosebite.

Scaunul de terasa Country Love este realizat din cadru de aluminiu si impletitura din fibra compozita ce imita fidel mobilierul de ratan.

Grosimea cadrului din aluminiu este de 3.2 cm conferind stabilitate, durabilitate si un confort deosebit pe care clientii dumneavostra il vor aprecia.

Procedul de polimerizare confera scaunului de terasa Contry Love atat un aspect vizual deosebit cat si rezistenta la socurile mecanice si la umidiate.

Fiind stivuibile scaunele de terasa Country Love devin usor de depozitat si de mutat in conditii de vreme nefavorabila sau pe perioada iernii.

Utilizand scaunele de terasa Country Love va veti putea concentra fara griji pe prosperitatea afacerii dumneavostra aceste scaune oferindu-va garantia unei alegeri de exceptie cu durabilitate in timp.

Din aceeasi categorie
-

DATE CONTACT

SC EDIL CONFORT PROVIDER SRL

J23 / 2968 / 2010

RO 27702953

Tel: 0729-33.22.33

Fix: 021-352.02.10

 
Acasa Promotii Noutati Galerie Video Articole Solicita Oferta Intrebari frecvente Contact