AcasaPromotiiNoutatiGalerie VideoArticoleSolicita OfertaIntrebari frecventeContact

Scaune de terasa Rio Grande Duotone

@prod_nume@

Scaune de terasa Rio Grande Duotone Scaune de terasa Rio Grande Duotone Scaune de terasa Rio Grande Duotone

Detalii

Stoc: in stoc

Pret disponibil la cerere   RON + TVA

Descriere produs

Scaunul de Terasa Regalo Dark este un scaun cu uz profesional conceput pentru a fi utilizat ca si mobilier de terasa.
Se recomanda a fi folosit ca si mobilier de exterior pentru terasele de hoteluri, restaurante si cafenele. Acest scaun de terasa are un design medieval si impunator ce se incadreaza forte bine si in categoria mobilierului de gradina al teraselor personale.
Scaunele de terasa Regalo imbina experienta placuta a mobilierului exotic din ratan cu necesitatile unui scaun functional si robust specific utilizarii profesionale din domeniul Horeca.
Combinand la alegere scaunele de terasa Regalo cu mesele de terasa din placi Werzalit de diverse modele si culori obtineti seturi de mese si scaune de terasa cu aspect grandios si deosebit.
Scaunul de terasa Regalo Dark este realizat din cadru de aluminiu si impletitura din fibra compozita - un material special foarte rezistent la actiunea razelor UV, socurilor mecanice si a factorilor de temperatura si umiditate - ce imita fidel mobilierul de ratan.
Grosimea cadrului de aluminiu este de 3.2  cm conferind stabilitate durabilitate si un confort deosebit ce va fi apreciat atat de dumneavoastra cat si de cei mai exigenti clienti.
In plus scheletul acestui scaun de terasa este disponibil in superbe culori de mobilier exotic realizate prin tehnologia de vopsire si polimerizare a cadrului.
Procedul de polimerizare confera scaunului de terasa Regalo un aspect vizual remarcabil si rezistenta la socurile mecanice si la umidiate.
Aceste scaune impletite pentru terasa Regalo sunt disponibile in culorile: dark - maro inchis, honey - galben miere.
Scaunele de terasa Regalo Dark sunt stivuibile ocupand un spatiu foarte mic pe perioadele de depozitare, in conditii de vreme nefavorabila si pe timpul iernii.
utilizand scaunele de terasa Regalo Dark veti imbina prosperitatea afacerii dumneavoastra cu satisfactia unei alegeri exceptionale de durabilitate.

Din aceeasi categorie
-

DATE CONTACT

SC EDIL CONFORT PROVIDER SRL

J23 / 2968 / 2010

RO 27702953

Tel: 0729-33.22.33

Fix: 021-352.02.10

 
Acasa Promotii Noutati Galerie Video Articole Solicita Oferta Intrebari frecvente Contact