AcasaPromotiiNoutatiGalerie VideoArticoleSolicita OfertaIntrebari frecventeContact

Scaune terasa Bamboo Dark

@prod_nume@

Scaune terasa Bamboo Dark Scaune terasa Bamboo Dark

Detalii

Caracteristicile scaunelor de terasa Bamboo:

  • pot fi utilizate ca scaune de exterior pentru terasa
  • rezistenta mare la intemperii
  • scaune de terasa stivuibile cu un design deosebit
  • material: fibra compozita impletita pe cadru din aluminiu
  • grosime cadru aluminiu:3.2 mm
  • dimensiuni scaun: 78 x 46 x 55 cm
  • Culori disponibile: dark-maro, galben-miere

Stoc: in stoc

Pret disponibil la cerere   RON + TVA

Descriere produs

Scaunul Bamboo Dark este un scaun de terasa special conceput pentru mobilarea locatiilor din segmental Horeca fiind o piesa veritabila de mobilier de exterior.

Scaunul pentru terasa Bamboo Dark este realizat din  impletitura din materiale plastice rezistente cu aspect de mobilier exotic de rattan pe cadru din aluminiu finisat in nuante de bambus.

Aceste scaune de terasa fac parte din gama de mobilier profesional pentru terasa. Grosimea cadrului de aluminiu de 3.2 cm, impletitura din fibra compozita cu fir otelit la exterior il recomanda pentru a fi folosit in regim intensiv ca mobilier de terasa pentru terase de restaurante, cafenea, diverse locatii de alimentatie publica.

Impreuna cu placi de mese din Werzalit se pot crea seturi de mese si scaune de terasa confortabile si cu un design deosebit in ton cu ultimele tendinte in domeniu.

Scaunele de terasa Bamboo sunt stivuibile. Astfel in perioada in care terasa nu este utilizata acestea pot fi depozitate fara a ocupa mult spatiu.

Mobilierul de terasa oferit pe scaune-terasa.ro face parte din categoria de mobilier profesional de terasa. Alegand acest tip de mobilier de terasa veti conferi locatiei dumneavoastra un aspect deosebit si veti scapa de grija inlocuirii mobilierului defect.

Clientii locatiei dumneavoastra vor aprecia confortul deosebit al acestui mobilier de exterior si vor reveni cu placere oricand.

Din aceeasi categorie
-

DATE CONTACT

SC EDIL CONFORT PROVIDER SRL

J23 / 2968 / 2010

RO 27702953

Tel: 0729-33.22.33

Fix: 021-352.02.10

 
Acasa Promotii Noutati Galerie Video Articole Solicita Oferta Intrebari frecvente Contact